Portfolio

Stijlvol Industrieel

Deze website heb ik gebouwd voor Stijlvol Industrieel. Het is een affiliate webshop gemaakt met WooCommerce. Producten worden middels productfeeds geïmporteerd en deze worden dagelijks automatisch geüpdatet met behulp van cronjobs. Daarnaast heeft de website een blog. Bij de bouw van deze website heb ik veel rekening gehouden met SEO (zoekmachine optimalisatie).

www.stijlvolindustrieel.nl

Museum het Leids Wevershuis

Voor Museum het Leids Wevershuis bouwde ik deze website. De vorige website was verouderd en was toe aan een nieuw jasje. Hierbij hield ik rekening met de kleuren en het design van de oude website zodat de website wel herkenbaar bleef. De website heeft een koppeling met Mailchimp, een agenda gekoppeld aan een archief, de mogelijkheid om een donatie te doen via iDEAL en om een reservering voor een bezoek te maken.

www.wevershuis.nl

“Sinds 2016 onderhoudt Madelon Hartsuiker onze website, en daar zijn wij uiterst tevreden over. De voorgestelde wijzigingen worden snel en nauwgezet doorgevoerd, eventuele technische storingen snel opgepakt en verholpen.
In het jaar 2019 heeft zij de site volledig vernieuwd en aangepast aan de huidige mogelijkheden en wensen, dit alles in goed overleg met ons. Hij functioneert nu naar onze wens.”

Margot de Ruiter

Voor coach en interimmanager Margot de Ruiter maakte ik deze website. De foto’s zijn door haarzelf gemaakt. De kleuren heb ik aangepast aan de foto’s en het logo. De website heeft een blog en is tweetalig opgezet.

www.margotderuiter.net

“Madelon kan zich goed inleven in de klant, geeft advies op maat en is een snelle werker.
Nadat ik mijn eigen teksten had geschreven, heeft Madelon mij geadviseerd over welk (website) ontwerp bij mij en mijn doel zou passen, daarbij rekening houdend met mijn functionele wensen en de boodschap die ik wil overbrengen. Vervolgens heeft zij in korte tijd mijn site gebouwd. Ook (noodzakelijke) aanpassingen zijn steeds snel gedaan.”

Wiewel Coaching

Frank Wiewel werkt als coach en had behoefte aan een website om aan potentiële klanten duidelijk te maken wat hij doet. Het kleurenschema heb ik aangepast aan zijn wensen en de foto’s die hij op de website wilde. Ik ontwierp ook het logo en dacht mee over de beste indeling van de website.

www.wiewelcoaching.com

“Nog nooit had ik een website en nu heb ik er een waar ik heel blij mee ben, dankzij de goede samenwerking met Madelon. Met geduld en structuur brengend in mijn zoektocht naar het soort website dat bij mij past, stond ze mij ter zijde en bouwde zo een prachtige website. Mijn ideeën werden door Madelon omgezet in mooie pagina’s. Alles verloopt technisch ook heel soepel, op desktop en mobiele apparaten. Ik koos er ook voor het beheer door haar te laten doen, want dan is het in goede handen. Madelon, enorm bedankt!”