Werkwijze

Werkwijze voor een nieuwe website

  1. Met behulp van een formulier dat je van tevoren invult bespreken we wat je wensen zijn voor de website, wat je door mij wilt laten doen en wat je wellicht zelf al klaar hebt liggen. Als je het allemaal nog niet zo goed weet, kunnen we hier samen over brainstormen. Op basis hiervan maak ik een offerte.
  2. Besluit je je website door mij te laten maken, dan heb ik nog een aantal vragen voor je met betrekking tot het design. Wat voor sfeer moet de website uitstralen, welke kleuren vind je mooi, etc. Wellicht weet je al precies hoe je het wilt hebben, en anders helpen deze vragen je hierover na te denken. We zullen dit ook nog samen bespreken.
  3. Vervolgens lever je alle materialen aan die je hebt, bijvoorbeeld teksten, afbeeldingen en social media links die op je website moeten komen.
  4. Zodra alles duidelijk is begin ik met de bouw van de website, waarbij ik rekening houd met al je eisen en wensen. De website maak ik met behulp van WordPress, waardoor deze makkelijk te onderhouden is.
  5. Je geeft feedback op het design van de website, waarna ik indien gewenst nog enkele aanpassingen kan doen.
  6. Ik lever de website kant en klaar op. Als je de website zelf wilt onderhouden draag ik alles aan je over. De domeinnaam en hosting komen dan op jouw naam te staan (hier betaal je maandelijks een klein bedrag voor aan het hostingbedrijf, meestal niet meer dan €10 p.m.). Indien gewenst geef ik je uitleg en een handleiding over het doen van aanpassingen. Ook kun je voor één van mijn onderhoudspakketten kiezen, waarbij ik de website voor je bijwerk en up-to-date houd.

Werkwijze beheer

Kies je voor één van mijn onderhoudspakketten, dan blijven de domeinnaam en hosting onder mijn beheer en zorg ik ervoor dat je website up-to-date blijft.

Als je kiest voor ‘Onderhoud plus’ of  ‘Onderhoud extra’ dan voer ik ook gewenste (content)aanpassingen uit voor respectievelijk maximaal 30 of 60 minuten per maand. Je kunt me altijd mailen, de wijziging staat dan binnen een aantal dagen op je website.

Meer informatie?

Wil je meer weten over mijn werkwijze of heb je andere vragen?

Stuur me een e-mail op info@madelonhartsuiker.nl.